منوي اصلي
موضوعات مطالب
» مطالب جالب
» اخبار روز دنیا
» عکس
» عکسهای طبیعت
» عکس ماشین
» عکس بازیگران ایرانی
» عکس خواننده های ایرانی
» عکس مناطق توریستی
» عکس های حیوانات
» عکس های 3 بعدی
» نقاشی
» طراحی
» عکس های گرافیکی
» عکس های دنیای مد و فشن
» نرم افزار
»  نرم افزار های کاربردی
» بازی
» اخبار بازی
» بازی اکشن
» بازی استراتژیک
» بازی آنلاین
» بازی فکری
» دانلود بازی
» کتاب الکترونیکی
» کتاب الکترونیکی
» مجلات
»  اس ام اس
» اس ام اس عاشقانه
» اس ام اس سرکاری
» اس ام اس تولد
» اس ام اس فلسفی
» فیلم
» فیلم اکشن
»  فیلم های ایرانی
» فیلم تخیلی
» فیلم های درام و اجتماعی
» طالع بینی
» طالع بینی هندی
» طالع بینی مصری
» موبایل
» تم موبایل
» رینگتون موبایل
» بازی موبایل
» عکس موبایل
» کلیپ صوتی موبایل
»  اخبار موبایل
» آموزش
» آموزش نرم افزار
» آموزش زبان
» آموزش موسیقی
» آشپزی
» غذا های ایرانی
» غذا های خارجی
» ترفند ها
» دانستنیها
» مطالب جالب و خواندنی
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
تعداد بازديدها :

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 91
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 91
بازدید ماه : 98
بازدید کل : 5367
تعداد مطالب : 71
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1


طراح قالب

Template By: NazTarin.com


درباره وبلاگ

سلام دوستان گل...به وبلاگ خودتون خوش اومدید...من این وبلاگ رو برای سرگرمی و تفریح شما عزیزان ساختم...اگه خواستید متونید ایدی منو اد کنید...YID:tajesari@yahoo.com
لينك دوستان
»  قالب وبلاگ
»  قرص تاخیری و راست کننده سیالیس
»  زندگینامه شهیدحسین خرازی
»  فروشگاه اینترنتی
»  دانلود تک آهنگ
»  خريد گن لاغري مردانه
»  تبادل لینک
»  ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ تفریحی لغزش و آدرس laghzesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» بریانی سبزیجات

مواد لازم

 روغن سبزيجات 1 قاشق غذاخوري
 پياز 1 عدد، خلال شود.
 سير: 2 حبه،خرد شود.
 چوب دارچين 1 عدد
 هل از پوست در نيامده 6 عدد
 زيره 1.5 قاشق چايخوري
 پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
 برنج دانه بلند 2 پيمانه
 آب سبزيجات 3 پيمانه
 لوبيا سبز خرد نشده 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
 گل كلم  200 گرم، به گلچه های كوچك تقسيم شود.
 قارچ 100 گرم، دو نيم شود.
 برگ گشنيز تازه نصف پيمانه
 بادام بو داده 2 قاشق غذاخوري
 ماست كم چرب 4/1 پيمانه

طرز تهيه

روغن را درون قابلمه ای بزرگ روي حرارت متوسط گرم كنيد. سير و پياز را در روغن به مدت 5 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند حرارت دهيد.دارچين، هل، زيره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه كنيد و 30 ثانيه آنها را حرارت دهيد.
 برنج را به ظرف اضافه كرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط كنيد، سپس آب سبزيجات، لوبيا، گل كلم و قارچ را به آنها اضافه كنيد.قابلمه را روي حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقيقه يا تا زمانيكه آب آن جذب شود، بگذاريد بجوشد.سپس حرارت را تا حد امكان كم كرده و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه برنج نرم شود، آن را حرارت دهيد.
 چوب دارچين را از درون قابلمه بيرون آوريد.غذا را در طرف مورد نظر ريخته و روي آن گشنيز و بادام بو داده بريزيد و همراه با ماست آن را ميل كنيد.

خوراک های سبزیجات


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» خوراک جو با قارچ خامه ای

مواد لازم

جو پوست‌كنده 150 گرم(يك پيمانه)
 كره 50گرم
قارچ 300 گرم
 شويد وریحان هر کدام 30 گرم
خامه 150 گرم
سير سه حبه
 پياز يك عدد
 گوجه‌فرنگي پنج عدد
نمك، فلفل و پنيرپيتزا به ميزان لازم

طرز تهيه

براي تهيه اين خوراک ابتدا جو را با مقداري آب در ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا 30 دقيقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافي رد مي‌كنيم. كره را ذوب كرده، سير ريز خردشده را همراه با پياز خردشده به آن افزوده و تفت مي‌دهيم تا نرم شود. قارچ را ورقه‌اي خرد كرده و با پياز تفت مي‌دهيم تا آب آن كشيده شود. سه عدد از گوجه‌فرنگي‌ها را پوست كنده و خرد مي‌كنيم و به قارچ اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

شويد و ريحان را ريز خرد كرده و با نمك و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را مي‌ريزيم و كاملا مخلوط مي‌كنيم. كف ظرف نسوز را چرب كرده مواد را داخل آن ريخته و كاملا پهن مي‌كنيم. دو عدد گوجه‌فرنگي باقي‌مانده را حلقه‌اي برش زده روي خوراك قرار مي‌دهيم و روي گوجه‌فرنگي‌ها پنيرپيتزاي رنده‌شده مي‌ريزيم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 30 دقيقه مي‌گذاريم.

چند نوع خوراک


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» عوامل خرابی کیک اسفنجی

خوب عمل آوردن کیک اسفنجی نیازمند رعایت دقیق دستور تهیه کیک اسفنجی می باشد . در صورتی که همه عوامل را رعایت کردید و کیک اسفنجی شما زمخت یا زبر و چسبنده درامد علل آن را می توانید در زیر مطالعه نموده و آن را رفع نمایید.

زمختی کیک اسفنجی

داغ بودن بیش از حد فر و زدن فوق العاده زیاد مواد کیک اسفنجی موجب می شود کیک بافت مناسب را از دست بدهد.

زبری کیک اسفنجی

 زده نشدن سفیده تخم مرغ به اندازه کافی و خوب مخلوط نشدن مواد با هم موجب زیری کیک می شود.

چسبندگی رویه کیک

بیش از حد زدن زرده تخم مرغ و پختن کیک در زمانی کمتر از مدت کافی چسبندگی رویه کیک را به دنبال دارد.

پف نکردن کیک اسفنجی

کم زدن سفیده تخم مرغ یا زیاده از حد زدن آن پس از فرم گرفتن و  زدن یا هم زدن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ به جای مخلوط نمودن آن دو از روی اصول صحیح (با لیسک و به حالت دورانی)
از دلایل دیگر پف نکردن کیک اسفنجی می توان به بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر،داغ بودن بیش از حد فر و باز کردن در فر قبل از سپری شدن دو سوم زمان پخت کیک می توان اشاره کرد.

کیک ها


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
» شیرین پلو

مواد لازم

مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

برنج 750 گرم

کره 100 گرم

خلال بادام 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه

زعفران 1 قاشق چایخوری

شکر 1.5 پیمانه

آب 2 پیمانه

نمک و روغن به میزان لازم

شیرین پلو

شیرین پلو

طرز تهیه

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.

دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.

ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.

برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.

پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.

باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

انواع پلو و چلو


نوع مطلب : <-CategoryName->
نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, توسط محمدرضا | لينك ثابت |
صفحه قبل 1 صفحه بعد

»